Írói lélektan

10 érv a neved felvállalása mellett (2016. 05. 30.)
Ne szégyelljétek azt, amik vagytok, legyetek bátran a mindennapokban, a számítógépen kívül is bloggerek, írópalánták, legyetek büszkék a művészetre, hiszen másképp nem érdemes csinálni.

Apoteózis (2016. 06. 20.)
Nem én lennék, ha nem szólalnék fel minden egyes alkalommal az a szörnyen felháborító jelenség ellen, ami hatalmas divatnak örvend a tizenpár éves amatőr író lánykák között: ez a mentális betegségek, a nemi erőszak és a bántalmazás idealizálása, romantikussá tétele.

Nem írom meg, úgyis rossz (2016. 09. 22.)
Ha valaha is azt érzed, kevés vagy valamihez, szedd össze magadban az összes elszántságodat, és igenis próbáld meg véghezvinni a feladatodat!

A "Folytit légyszi" kommentekről (2016. 10. 19.)
Tényleg nincs létjogosultsága az ilyen kommenteknek?

A kezdő írók bátorításának hiányáról (2017. 01. 16.)
Arról szeretnék írni, hogy mennyire nehéz is a helyzete egy kezdőnek, ha éppen rossz napján fogja ki a „bölcs” veteránokat.

Az erotikus történeteket író kiskorúakról (18+) (2017. 02. 26.)
Nem lenne ezekkel baj, ha ezeket a történeteket csak felnőtt (vagy legalábbis tapasztalt) nők és férfiak írnák, de egyre többször látom, hogy az alkotók a fiatalabb korosztályba tartoznak.

Elég jó vagyok az íráshoz? (2017. 03. 02.)
A legelső történetünk írásakor tele vagyunk izgatottsággal, mert valami újba vágtuk bele a fejszénket, és egy jó adag kétellyel, hogy vajon amit csinálunk, az elég jó-e, megüti-e az önmagunkkal szemben és a többiek által felállított mércét.

Hogyan fogadd a kritikát? (2017. 04. 17.)
Úgy hiszem, hogy egy rosszul lereagált kritika mögött is legtöbb esetben valami roppant egyszerű dolog áll: az önbizalomhiány, ami mindannyiunk mumusa.