Romantikus

A romantikus történetek a főszereplők közötti kapcsolatra helyezik a hangsúlyt, jellemző, hogy a főszál azt mutatja be, miféle akadályokat gördít az élet a szerelmesek útjába.

A novellák olvasásához kattints a címükre!


Tartalom:
Egy fiatal lány megrengető érzései, akit elhagyott a szerelme egy másik nőért. Talán minden elveszett, amiért ők ketten valaha is küzdöttek.
Megírás ideje: 2012. január
Figyelmeztetések: nincs
Terjedelem: 1200 szó
Részlet:
Végig azt hittem, én jelentem neki az egész világot, sőt még annál is többet: a jelent, a jövőt, az élet értelmét. Aki miatt a férfinek is megéri sírni, aki borongós napokon is mosolyt csal arcára. Azt hittem, engem fog szeretni örökkön örökké. Tartalom:
Briana a romantikus történetek tipikus főszereplője: egy csetlő-botló tinilány, akit sosem venne észre Liam, az iskola legnépszerűbb fiúja. A lány úgy dönt, a csodákra bízza a dolgot, és elás egy fémpénzt az erdőben. Ezután tényleg megadatik neki a lehetőség, de biztosan erre van szüksége a boldogsághoz?
Megírás ideje: 2013. augusztus
Figyelmeztetések: fantasy
Terjedelem: 3400 szó
Részlet:
– Ki a fene vagy te? – kérdeztem, szinte szavanként tagolva.
Olyan nemes egyszerűséggel válaszolt, hogy kis híján kinevettem.
– Az angyalod.Tartalom: 
Blanka, a vidéki könyvtároslány úgy tűnik, menthetetlenül beleesik a legújabb rendszeresen érkező látogatóba, a helyes mosolyú Dénesbe.
Megírás ideje: 2017. március
Figyelmeztetések: nincs
Terjedelem: 450 szó
Részlet:
– Ezeket még nem láttam – dörmögte.
– Most érkeztek – csicseregte Blanka. – Olvassa el a fülszövegeket…
– Tudja mit? Lepjen meg, válasszon nekem egyet maga! Addig körbenézek.